Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Wie vraagt krijgt.

 

Onze specialiteit is schoonmaakwerk.

Vraag naar Calvarysb en jullie zal gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en wij zullen met liefde voor u open doen. Want ieder die vraagt naar schoonmakers, krijgt; wie zoekt, vindt; en voor wie klopt, zullen wij open doen.  U hoeft niet langer te zoeken want wij zijn als een cadeau op uw weg gevallen.

Een schone werkomgeving is een voorwaarde om goed te kunnen presteren.

Onze diensten;
1. Dagelijkse schoonmaak
2. Periodieke schoonmaak
3. Eenmalige schoonmaak

Dagelijkse schoonmaak

Calvary Schoonmaakbedrijf (Calvarysb) is uw ideale partner op het gebied van o.a. dagelijks schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat u elke dag weer in een schone omgeving uw werk kunt uitvoeren.

In een persoonlijk gesprek  geeft u aan welke werkzaamheden  voor u onder dagelijkse schoonmaak valt en wanneer deze uitgevoerd moet worden. Hierbij kunt u denken aan zowel tijdens,  voor als na kantoor uren.

Periodieke schoonmaak

Een maal per week, twee maal per week. Dit is de schoonmaak dat verricht wordt om de zoveel tijd. Uw opdracht is ons werk. Heeft uw instelling er behoefte aan, om periodiek extra onderhanden genomen te worden (binnen een bestaand contract).  Alles is mogelijk voor Calvarysb. Dit zijn werkzaamheden die buiten uw standaard werkzaamheden vallen. Voorbeelden hiervan kunnen o.a. zijn;

  • Trappenhuis
  • Wanden
  • Kasten
  • Bureaus
  •  Koelkasten
  • Stoelen
  • Staat hij er niet tussen? Vraag en u zult gegeven worden.

Eenmalige schoonmaak/ verkoop klaar

Heeft u toch liever een eenmalige schoonmaakklus? Naast de bovengenoemde dagelijkse en periodieke interieurverzorging, verricht Calvarysb ook eenmalige schoonmaakklus.

Hierbij kunt b.v. denken aan het verkoop klaar maken van uw bedrijfspand.

Of  u bent net op een nieuwe locatie en u bent klaar voor een schone start en u heeft geen zin in het schoonmaakklus die erbij komt kijken. calvarysb staat voor je klaar. In de ergste gevallen is er iemand komen te overlijden en u wenst het huis schoon aan te leveren voor b.v. verkoop wij horen graag uw wensen en gaan daar mee aan de slag.

Attentie Makelaars

Een eenmalige schoonmaakklus kan onder anderen voor komen bij interne verhuizingen of mutaties van instelling . Zelfs wanneer u als makelaar een pand schoon wilt krijgen voordat hij bezichtigd wordt. Een pand dat er schoon uit ziet voelt immers meer aan als “thuis” .

 Calvary Sb tot uw dienst!

 

Tot ziens!

 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *